Äventyrsresor & sportresor

Aktiva dagar erbjuder äventyrsresor och sportresor för den aktive resenären som vill uppleva nya länder och kulturer genom en cykelresa, dykresa, träningsresa, på en fyrhjuling eller i en gummibåt på ett raftingsäventyr. För de som gillar adrenalinkickar och utmaningar är dessa äventyrsresor och sportresor att rekommendera! Drömmer du om någon sport- eller äventyrsresa vi inte har på listan? Skicka gärna en förfråga, vi kanske kan uppfylla dina drömmar och skräddasy din resa! Under fliken Cykelresor kan du hitta mer om våra specifika cykelresor!

aktiv semester, äventyrsresa, aktiv resa,

Äventyrsresa med forsränning, cykling och vandring

En äventyrsresa för den som vågar utmana branta bergstoppar på cykeln och besegra Neretvas snabba forsar i gummibåten. En riktig pulshöjare!

Reslängd: 5 dagar

Avresa: enligt önskemål

Resans pris: 9.300 kr vid minimum 4 anmälda, inkl plats i 2/3 bäddsrum, vissa måltider, utrustning, flyg T/R Köpenhamn eller Stockholm. Andra flygplatser vid förfrågan.

Sista anmälningsdagen: 60 dagar innan önskad avresedatum

Läs mer
Äventyr & sportresor, äventyrsresor, äventyr, åka fyrhjuling

Aktiv semester i fjällen

Upplev en av Serbiens vackra fjällområde och återförena dig med naturen, åk fyrhjuling långt bort från stadslivets buller och stress.

Reslängd: 5 dagar

Avresa: enligt önskemål och vid minimum 6 anmälda

Resans pris: 7.600 kr inkl plats i tvåbäddsrum och mat, guide, transport, flyg fr Sthlm, Köpenhamn och andra vid förfrågan. Enkelrumstillägg 130 kr/dag.

Sista anmälningsdatum: 60 dagar innan önskad avresedatum.

Läs mer
äventyrresor, extrem äventyr, extremsport, extremäventyr

Extrem äventyr

Extrem äventyr bjuder på en del adrenalinkickar och kalla forsar får våra synen att vakna till 110 %. Extrem äventyr med rafting, kanjoning, mountainbiking och klättring är en kombinationsresa för de som vill utmanas och uppleva en av Europas vackraste naturområden.

Reslängd: 8 dagar/7nätter

Avresedatum: enligt önskemål april-nov och minimum 4 anmälda

Resans pris: 14.800 kr inkl flyg, transfer, mat och en dryck, boende i tvåbäddsrum, guide och utrustning. Priset avser flyg från Köpenhamn eller Stockholm, övriga vid förfrågan. Enkelrumstillägg 160 kr/natt

Sista anmälningsdatum: 60 dagar innan önskad avresedatum.

Läs mer
äventyrsresor, resor till Serbien

Spektakulär äventyrsresa till Serbien

Upplev en annan sida av Serbien. Äventyrsresa med kajaking, canyoning, klättring mm väntar på oss i den vilda delen av Serbiens natur. Ett måste för alla äventyrare.

Reslängd: 8 dagar / 7 nätter vid förfrågan och minimum 4 anmälda.

Avresedatum: enligt önskemål april-nov och minimum 4 anmälda

Resans pris: 15.500 kr inkl flyg från Köpenhamn / Stockholm, andra flygplatser vid önskemål, transfer, licenserade guider, utrustning, boende i dubbelrum inkl alla måltider och en valfri dryck till lunch och middag.

Sista anmälningsdatum: 60 dagar innan avresa. 

Läs mer
dykresa i Kroatien, dyka i Kroatien, dyka utomlands

Dykresa till Kroatien

Dykresa till Kroatien passar både nybörjare som proffs. Vi dyker bland sagolika färgglada fiskar, alger och annan flora och fauna vi aldrig får nog av. Det kristallklara Adriatiska Havet bjuder på oförglömlig äventyr.

Reslängd: 8 dagar / 7 nätter

Avresedatum: enligt önskemål

Resans pris: 12.900 kr inkl flyg T/R Köpenhamn, Göteborg, Stockholm, transfer T/R flygplats i Split, boende i 3*** lägenhetshotell i 2-3- eller 4 bäddsrum, 10 dyk inkl vikter, båttur, tank och luft, instruktör.

Sista anmälningsdatum: 30 dagar innan önskad avresa.

Läs mer
triathlonresa

Triathloncamp i Kroatien

Följ med på denna triathlonresa till Kroatien och bli coachad och tränad av flermedaljsvinnare Nevenka Cuk och Mijo Bebic. De kommer att träna och följa med oss under hela veckan som avslutas med de årliga triathlontävlingen på Korcula där det kommer tävlande i triathlon från hela världen.

Reslängd: 8 dagar / 7 nätter

Avresa: enligt önskemål

Resans pris: 13.900 kr inkl boende i tvåbäddsrum 4**** hotell Marco Polo, frukost och middag, T/R flyg Stockholm/ Göteborg/Köpenhamn, T/R transfer flygplats i Kroatien, tränare, cykel.

Sista anmälningsdatum: 60 dagar innan önskad avresa

Läs mer
klättring, klättra på berg

Klättring och bergsbestigning

Denna klättring och bergbestigningsresa tar oss upp till de mest fantastiska toppar och utmanande höjder. På denna resa upplever vi Bosnien och Hercegovinas och dess naturrikedomar vi kommer att minnas länge. Klättring, upplevelser, glatt umgänge och äventyr är vad vi får uppleva på denna resa. Både nybörjare som mer vana klättrare kan vara med på denna resa då vi har utmaningar på alla nivåer.

Reslängd: 8 dagar / 7 nätter

Avresa: enligt önskemål

Resans pris: 10.500 kr inkl flyg Malmö eller Stockholm, andra flygplatser vid förfrågan, transfer T/R flygplats, alla måltider, utrustning, guide, del i tvåbäddsrum. Enkelrumstillägg 150 kr/natt.

Sista anmälningsdatum: 60 dagar innan önskad avresedatum.

Läs mer