Skidåkning och snowbording i Bosnien och Hercegovina är i toppklass för både nybörjare som vana skidåkare.

Skidresa till Bosnien och Hercegovina

Resans längd: 8 dagar / 7 nätter eller enligt önskemål

Avresa: dec-mars enligt önskemål

Resans pris: från 10.500  kr inkl flyg Köpenhamn eller Stockholm, övriga flygplatser vid förfrågan, boende i dubbelrum 3 ***, transfer T/R flygplats.

Sista anmälningsdatum: 90 dagar innan önskad avresedatum

Boka resa

Skidresa till Bosnien och Hercegovina

skidresa till Bosnien

Denna skidresa till Bosnien och Hercegovina startar med ett välkomnande på flygplatsen antigen i Sarajevo eller Tuzla. Vi blir hämtade av en engelsktalande guide som tar oss till vårt autenstikt inredda B&B eller annat boende efter ösnkemål för incheckning uppe i Jahorina eller Bjelasnica. Då vi bor vid själva skidcentret är det bara att byta om och åka. Skipass köps på plats och betalas antingen med kort, Euro eller Mark. På anläggningen finns det att hyra all skidutrustning och skidskola.
Jahorina och Bjelasnica är ett bergpartier utanför Sarajevo med högsta topp på 1913 möh. Här har en del av Olympiska spel ägt rum 1984. På Jahorina finns 21 backar och 8 liftar. Fallhöjden är som mest på 584 meter och den högsta punkten som det går att komma med liften ligger på 1894 meter. Vill du kombinera skidåkning med stadsliv så är Sarajevo ca 30 km utanför med ett rikt kulturellt, historiskt och kulinariskt utbud. Nästan ett måste när man väl är i Bosnien och Hercegovina. För arrangerade utflykter går det bra att vända sig till receptionen. 


Viktigt att tänka på inför resan:

Turen genomförs när minimum 2 st har anmält sig. Senast dagen efter sista anmälningsdagen ska du ha fått bekräftelse och inbetalningsavi. Din inbetalning bör vara oss tillhanda senast tre bankdagar efter det. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i turen vid sådana externa påverkningar vi inte kan styra över så som t.ex. dåligt väder, etc. Vid tidigare inbetalning och vid tillfällen turen ställs in helt återfår du betalningen inom tre bankdagar efter sista anmälningsdagen. Betalningen sker till vårt bankgironummer 196-3818.

Guiden pratar engelska. Vi hämtar och lämnar er på flygplatsen.

Valutan i Bosnien och Hercegovina är konvertibel mark och kan växlas endast i landet. Euro accepteras  på vissa platser som betalvaluta. Kort fungerar på vissa ställe och för turen i naturen rekommenderas kontanter. Debbelkolla gärna din försäkring innan avresan då vi befinner oss utanför EU. Vi kan rekommendera europeiska reseförsäkringen, se länken nedan.

All skidutrustning går att hyra på anläggningen och ingår inte i priset.