Yogaresor med meditation är ett utmärkt sätt att ge sig själv och sin kropp en stund av lugn och ro samt självinsikt. 

Mediyoga-resa till Kroatien

Resläng: 8 dagar / 7 nätter

Avresa: kommer snart

Resans pris: 15.900 kr i två/trebäddsrum, vegetarisk frukost och middag, transfer T/R flygplatsen, flygbiljetter fr Göteborg/Stockholm/ Köpenhamn, utflykter, yoga med instruktör och utrusting. Minst 12 anmälda.

Sista anmälningsdatum: kommer snart

Boka resa

Mediyoga-resa till Kroatien

yoga med meditation, yoga utomlands

Denna yogaresa tar oss till Adriatiska havets pärla, ön Vis, utanför staden Split i Kroatien. Vis är en liten ö där det fortfarande växer vild oregano, fikon och olivträd och stora vindruvsodlingar i oberörd natur. En perfekt plats på jorden för den som vill känna in naturen och dess krafter och göra mjuk, medveten, kraftfull Mediyoga och meditation som får dig att sänka garden gentemot dig själv och se med mjuka ögon på dig själv i spegeln. Vi släpper all prestation och du får ett utrymme att utforska ditt inre. Vi bor i en stenvilla 1,5 km från staden Komize, öns största stad där det hela tiden avgår båtar med utflykter till olika öar och stränder. I villan finns 3 st dubbelrum och 3 st tvåbäddsrum, totalt 12 platser. Högsta toppen Hum finns ca 587 m ö.h. från vår villa, dit vi vandrar en em för att avsluta med en meditation till solnedgången. Cykel finns för de som vill ta sig runt den vägen och för de som gillar att vandra finns det gott om promenadstigar i området. Våra värdar finns tillgängliga för all service och information om sevärdheter och hjälp på plats. En av dagarna gör vi en kort båtresa till ett naturunder; den blå grottan. Denna yoga och meditationsresa kommer att fylla oss med fridfulla stunder, skratt, naturupplevelser och vår vackra jords fantastiska underverk, vi inte trodde fanns. Du fyller dig själv med kraft och energi som du tar med dig hem. Det är du som sätter intentionen för den här resan.

I resan ingår

meditation, utöva yoga, utöva meditation

• Flyg T/R Göteborg – Split
• Transfer T/R flygplats – Vis
• Boende i tvåbädds eller dubbelrum 7 nätter / 8 dagar •
Vegetarisk frukost och middag, te hela dagen (lunch ordnar du själv)
• Yogapaviljongen med 8mm yogamattor, kuddar, remmar, handdukar
• Cyklar till ert förfogande 6 dagar
• Utflykt till blå grottan, Biševo
• Utflykt till öns högsta punkt, Hum, 587 m ö.h.
• Yoga och meditation 2 gånger dagligen, morgon –och eftermiddagspass (sex dagar)

Yogalärare: Ewa Hörnfalk Fahlén, lärare och terapeut i Mediyoga
Kontakt: ewa@peaceoflife.nu, mobil: 0704-496687 www.peaceoflife.nu

Programmet

meditera i Kroatien

Ungefärligt schema:
• 06:00-08:30 Morgonyoga och meditation, vi möter soluppgången
• 08:30-10:00 Frukost
• Egen tid för vila, vandring, stranden, häng vid poolen, en cykeltur, en god bok, samtal m.m. – du lyssnar in dina behov och har utrymmet
• 16:30-18:00 Em-yoga och meditation
• 18:30-20:00 Middag

Info inför resan

Bokningen av "Mediyoga-resa till Kroatien" bör göras senast 1 mars 2018 och bekräftelsen skickas via mail inom 24 timmar. Resan genomförs när minst antal deltagare finns dvs 12 st. Vid extrema väderförhållanden eller annat vi inte kan styra över förbehåller vi oss rätten att ställa in resan eller att ändra datum samt göra ändringar i programmet. Betalningen görs till vårt bankgironummer 196-3818. Anmälningsavgiften är 30 % av resan och skall betalas inom 15 dagar, senast den 15e mars och är inte återbetalningsbar. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast 60 dagar innan önskad avresa. Avbokningen efter den 01 juli 2018 är inte återbetalningsbar från arrangörens sida vi rekommenderar att kolla med din reseförsäkring för återbetalning. Vid tillfällen då arrangören ställer in resan återbetalas hela avgiften. Vi följer den svenska resegarantilagen.

Kroatien är medlem i EU och därmed gäller den svenska försäkringskortet. Vid önskemål kan extra försäkring tecknas via Europeiska.

Valutan i landet är Kroatiska Kuna och är den enda godkända betalningsvalutan. Kort går bra att använda på de flesta ställen. På ön finns begränade möjligheter till uttag därför rekommenderas att ha lite kontanter.

Giltigt pass är nödvändigt att ha med sig. Inga specifika vaccinationer behövs. På plats finns yogamattor, kuddar, remmar.
Vi finns alltid tillgänliga för frågor och hjälp vid behov. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

träna mediyoga
resor med meditation, gruppresor
yoga i grupp
mediyoga utomhus