Skidåkning i Serbien är både rolig och prisvärd. Den lokala befolkningen är mer än gärna tillmötesgående om du behöver hjälp med något. För studer du bara vill ta det lugnt bjuder det serbiska köket på utsökta hemlagade maträtter, vin och lokal drycka. En äventyr du kommer att minnas med glädje.

Åk till toppen och gå på molnen

Reslängd: 8 dagar / 7 nätter.

Avresa: dec-april efter önskemål.

Resans pris: från 12.500 kr, inkl boende 3*** i dubbelrum, inkl frukost och middag, transfer T/R flygplats, flyg T/R Köpenhamn eller Stockholm, övriga flygplatser vid förfrågan.

Sista anmälningsdatum: 90 dagar innan önskad avresedatum

Boka resa

Skidresa till Serbien, Kopaonik

skidresor till Serbien

Följ med oss på oförglömlig skidäventyr uppe i Serbiensk fjällparti kallad Kopaonik. Kopaonik är sedan 1981 förklarad för national park och ligger i centrala Serbien bara ca två timmars bilresa från Belgrad eller Nis där vi landar och blir upphämtade av vår engelsktalande guide. Denna vecka kommer vi att bo på en mysig B&B med hemlagad mat och inte långt från alla skidcenter. Kopaonik bjuder på 25 skilift med en kapacitet för 32 000 skidåkare per timme. Det finns backar för båda stora och små likaså som områden för längdskidåkare. Det finns möjlighet att hyra skidor på plats till bra pris. För de som inte känner sig trygga på skidorna finns duktiga skidlärare som lär ut skidåkning på nolltid. 

På vår B&B äter vi en stadig frukost och middag med nationella rätter. Under dagen finns det gott om restauranger och barer att värma sig och ta en bit god mat. Åk med på en skidresa för både kropp och själ. 

skidresa till Serbien, Kopaonik skidåkning
skidresor i Europa
resa till Serbien

Viktigt att tänka på inför resan

Turen genomförs när minimum 2 st har anmält sig. Senast dagen efter sista anmälningsdagen ska du ha fått bekräftelse och inbetalningsavi. Din inbetalning bör vara oss tillhanda senast tre bankdagar efter det. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i turen vid sådana externa påverkningar vi inte kan styra över så som t.ex. dåligt väder, dåliga vägar etc. Vid tidigare inbetalning och vid tillfällen turen ställs in helt återfår du betalningen inom tre bankdagar efter sista anmälningsdagen. Betalningen sker till vårt bankgironummer 196-3818. Vi har utställd resegaranti.

Turen guidas på engelska. Valutan i Serbien är serbiska dinar och kan växlas på vissa FOREX Bank kontor eller på växlingskontor i landet. Euro accepteras inte som betalvaluta. Kort fungerar på vissa ställe så det är bra att ha med kontanter som säkerhet.

All skidutrustning finns att hyra på plats.

Boende i enkelrum endast vid förfrågan. Tillägg 170 kr/natt tillkommer.