City Break De-Lux i Serbien

Reslängd: 4 dagar / 3 nätter

Avresa:enligt önskemål

Resans pris: 6.400 kr pris i tvåbäddsrum, vissa måltider, vinprovning, biljett till ett museum, guide, transfer t/f flygplatsen, flyg Sthlm, Köpenhamn övriga vid förfrågan. Enkelrumstillägg 1200 kr

Anmälan minst 30 dagar innan vald avresedatum.

Boka resa

City Break De-Lux i Serbien

Dag 1 - Novi Sad

resa till Novi Sad, städer i Serbien, att göra i Serbien, weekendresor, stadsresor, cityresor

Hämtning på flygplatsen i Belgrad. Vår city resa börjar i Novi Sad. Novi Sad är en av de största städerna i Serbien och har ca 400 000 invånare. Efter inkvarteringen på hotellet tar vi en promenad genom staden och avslutar med en traditionell middag i restaurangen "Cardi na obali Drine". Restaurangen är belägen vid floden Drina som flyter genom Novi Sad. Efter middagen har vi fri kväll för att utfroska stadens livliga restauranger och barer.

Dag 2 - Belgrad

cityresor, resor till serbien, långweekend, weekendresor, resa till belgrad

Efter en rik frukost med traditionella läckerheter lämnar vi Novi Sad och åker till Sremski Karlovac. Sremski Karlovac är känd för sina goda viner vilka vi självklart inte vill missa. Efter vinprovningen och besöket till stadskärnan åker vi via vackra "Fruska Gora", ett naturlandskap i norra Serbien, vidare till byn Neradin för att njuta av traditionella maträtter från dessa trakter. Väl mätta och belåtna fortsätter vi vår " City Break De-Lux" in till Belgrad där små livliga gator fyllda med historia och intressant arkitektur väntar på oss. Efter inkvarteringen på hotellet är kvällen fri för egna aktiviteter.

Dag 3 - Belgrad

resa till Belgrad, göra i Belgrad, se i Belgrad, uppleva i Serbien, historia i Serbien,  goda viner, viner från Serbien

Efter frukosten samlas vi igen för att ta en gemensam stadstur genom Belgrad. Vi besöker allt från gamla fortet Kalemegdan, Tempel Heliga Savo till shopinggator och förre detta Jugoslaviens president Josip Broz Titos grav. Eftermiddagen är fri fram till vår galamiddag på Skadarlija i centrala Belgrad. En inträdesbiljett till valfritt museeum ingår.

Dag 4

Dagen är fri till att utforska Belgrad på egen hand fram till transfer till flygplatsen.

Inför resan

Turen genomförs när minimum 6 st har anmält sig. Senast dagen efter sista anmälningsdagen ska du ha fått bekräftelse och inbetalningsavi. Din inbetalning bör vara oss tillhanda senast tre bankdagar efter det. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i turen vid sådana externa påverkningar vi inte kan styra över så som t.ex. oväder. Vid tidigare inbetalning och vid tillfällen turen ställs in helt återfår du betalningen inom tre bankdagar efter sista anmälningsdagen. Betalningen sker till vårt bankgironummer 196-3818.

Turen guidas på engelska. Valutan i Serbien är serbiska dinar och kan växlas på vissa FOREX Bank kontor eller på växlingskontor i landet. Euro accepteras inte som betalvaluta. Kort fungerar på vissa ställe men vi rekommenderar att ta ut kontanter i bankomater.

TrovaOfferte Inverno 2011