Gå ner i vikt på en vecka

Reslängd: 8 dagar / 7 nätter

Resans pris/pers vid min 2 anmälda: fr. 11.900 kr ALL INKL, plats i tvåbäddsrum, transfer T/R flygplats, flygbiljett fr Sthlm eller Köpenhamn. Tillägg för enkelrum 180 kr/dag. Annat pris vid 1 anmäld.

Avresedatum: Året om

Sista anmälningsdatum: 30 dagar innan önskad avresedatum.

Boka resa

Gå ner i vikt på en vecka

viktminskning, gå ner i vikt, tappa vikt

Upphämtning på flygplatsen i Zagreb, Kroatien och två timmars resa till Daruvar och vår spaanläggning. 
Daruvar har sedan Romarnas tid varit en tillflyktsort för avkoppling och kroppsbehandlingar. Daruvar spaanläggning erbjuder ett mängd olika hälsopaket för såväl de som har idrotts eller andra motoriska skador och för kvinnor som har problem med inferiliteten eller andra besvär. Direkt på anläggningen kan du boka massage, ansiktsbehandlingar och andra skönhetsbehandlingar till förmånliga priser. Utanför anläggningen finns det många fina vandringsstigar, en rik historia samt vinodlingar att besöka.

Gå ner i vikt programmet

gå ner i vikt på en vecka, viktminskning, resor till Kroatien, spa i Kroatien

I vårt "gå ner i vikt på en vecka" hälsoresa ingår först en grundlig läkarundersökning av våra specialister. En sammanställning av din kroppsmassa, EKG, ergonomi, spirometri, antropometri och hjärtkateterisering tas fram och blir underlag för din veckodiet samt fitness program. I programmet ingår även ångbad, infraröd bastu, finsk bastu, jacuzzi, medelhavs avkopplingsmassage, avgiftning av kroppen med oljor och salt samt bassäng med läkande termalvatten. Fri tillgång till bassängen och fitnesscenter. Sista dagen genomgår du en sista undersökning och återkoppling samt förslag för din framtida kost och träning. All personal pratar engelska.

Att göra i Daruvar

spa i Kroatien, viktminskning, gå ner i vikt på en vecka

Vid spaanläggningen finns det möjlighet till:
• paintball
• ridskola och ridning
• tenis
• volleyboll i sanden
• fotboll
• idrottshall
• fitness center
• fiske
• besök av olika slott och värdshus i området från 1700 talet
• utflykt till "vingatan" och vingårdar med vinprovning i Daruvar
• Boka tur "Baladen om vin och ost"
• Besök och ölprovning i Kroatiens äldsta ölfabrik
• Guidad tur genom Daruvar

Inför resan

Inför denna hälsoresa "gå ner i vikt på en vecka" är det viktigt att meddela läkaren vid undersökningen om eventuella besvär du lider av eller medicin du använder för att få den bästa behandlingen för just dig.
Bokningen av resan bör göras senast 30 dagar innan önskad avresedatum och bekräftelsen skickas via mail inom 24 timmar. Vid extrema väderförhållanden eller annat vi inte kan styra över förbehåller vi oss rätten att återbetala resan eller att ändra datum med gästens godkännande. Betalningen görs till vårt bankgironummer 5718-3311. 30 % av priset är anmälningsavgift och är inte återbetalningsbar. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast 20 dagar innan avresedatumet. Vi lider under den svenska resegarantilagen. Bokningen 30 dagar innan avresa är inte avbokningsbar. Resorna bokade mer än 30 dagar innan avresedatumet betalas tillbaka med 70 % av det totala beloppet. 

Kroatien är medlem i EU och därmed gäller den svenska försäkringskortet. Daruvars hälsoanläggning är känd för sitt termala vatten samt behandlingsmetoder inom inferilitet, idrottsskador, besvär med reumatism, ishias och andra besvär inom motoriken. Är du intresserad av denna typ av behandlingar vänligen kontakta oss först.

Valutan i landet är euro. Kort går bra att använda på de flesta ställen. Observera att allt är inkluderat i priset så vi rekommenderar inte att växla stora mängder.

Vi finns alltid tillgänliga för frågor och hjälp vid behov.