Hälsoresor, träningsresor & yogaresor

Sydeuropa eller mer specifikt kallat Balkan är kända för sina spa- och hälsoanläggningar. Våra hälsoresor går till anläggningar med specifika kunskaper inom vissa områden, så som reumatism, hjärt- och lungsjukdomar, idrottsskador, ledbesvär, ryggbesvär, migrän, infertilitet samt viktnedgång. Alla våra hälsoresor och träningsresor börjar med en hälsoundersökning för att kunna få den bästa möjliga vården och råd om hur du kan ta hand om din kropp på bättre sätt. Yogaresor leds av utbildade yogainstruktörer med mångårig erfarenhet. På resan får du njuta av vacker natur och god mat. Ge din kropp en välförtjänt semester och boka redan idag!

Hälsoresor, träningsresor & yogaresor

träna utomlands, åka på träningsresa

Träningsresa

Denna träningsresa är en resa för både kropp och själ. Vi varvar mellan svettiga träningspass, yoga, vattengympa med dagar i naturen, stadsvandringar och god mat och dryck. Vi är uppe i Dinariska Alperna i Bosnien och Hercegovina och nere i kalla floden Neretvas forsar men på nätterna sover vi gott på vårt 4**** hotell i Konjic. En resa som passar alla oavsett träningsform.

Reslängd: 8 dagar/7 nätter

Avresa: vid förfrågan 

Resans pris: fr. 14.500 kr/pers, del i dubbelrum, 150 kr/natt enkelrumstillägg, ALL inkl med en valfri drycka till lunch och middag, flyg T/R Köpenhamn, transfer, all utrustning och guide samt tränare enligt programmet.

Sista anmälningsdatum: 90 dagar innan önskad avresa

Läs mer
terapiprogram för reumatism, hälsoresor, sparesor, behandlig för reumatism, bota reumatism

Terapi för reumatism, neurologi, ortopediska och lungsjukdomar

Vid internationellt kända hälsoinstitutet Igalo i Montenegro vackert beläget vid Adriatiska havet behandlas många hälsoproblem av specialiserade läkare. Ge din kropp en välförtjänad terapi och boka en hälsoresa enligt dina behov.

Reslängd: valfri antal dagar dock minst 4 dagar

Resans pris: efter säsong och antal terapi.

Avresedatum: 90 dagar innan önskad avresa

Läs mer
gå ner i vikt på en vecka

Gå ner i vikt på en vecka i Kroatien

Att gå ner i vikt behöver inte betyda att vi ska svälta och ha tråkigt. Vårt viktminskningsprogram sker på en vacker spaanläggning i Kroatien med läkarnas hjälp och full tillgång till fitness och simbassänger med termal vatten från hälsokällor och närodlad mat.

Reslängd: 8 dagar/ 7 nätter

Resans pris/pers vid min 2 anmälda: fr. 11.600 kr ALL INKL, plats i tvåbäddsrum, transfer T/R flygplats, flygbiljett fr Sthlm eller Köpenhamn. Tillägg för enkelrum 140 kr/dag. Annat pris vid 1 anmäld.

Avresedatum: vid förfrågan

Sista anmälningsdatum: 30 dagar innan önskad avresedatum

Läs mer
spa för reumatiker, sparesor, billig spa

All inkl hälso- och träningsresa Montenegro

Hälso- och träningsresa med terapi, träning och avkoppling både för de som har besvär med t ex reumatism och till de som vill bevara sin goda hälsa och motoriken. Boende 200 meter från Adriatiska havet i Montenegro.

Reslängd: 8 dagar / 7 nätter

Resans pris gruppresa: fr. 12.800 kr/pers inkl plats i tvåbäddsrum och alla måltider, hälsoundersökning, terapi, utflykt till staden Kotor, Dubrovnik, Herceg Novi, flyg fr Köpenhamn och Sthlm, transfer T/R flygplats.

Avresedatum: vid förfrågan 

Sista anmälningsdatum: minst 50 dagar innan önskad avresedatum.

Läs mer