All inkl hälso- och träningsresa, Montenegro

Reslängd: 8 dagar  / 7 nätter

Resans pris: fr. 14.800 kr/pers  inkl nedan nämnt och flygbiljett fr Sthlm eller Köpenhamn samt transfer T/R flygplats. Andra flygplatser vid förfrågan.

Avresedatum gruppresa: vid förfrågan

Sista anmälningsdatum: 90 dagar innan önskad avresedatum.

Boka resa

All inkl hälso- träningsresa i Montenegro

reumatism, artros, träningsresor, sparesor, spa, hälsoresor, hälsoresor utomlands

Vår hälso- och träningsresa med spa tar oss till Medelhavet och Montenegro där våra hälsoexperter väntar på oss. Vi har valt ett hälsoprogram som passar sig bra både för den som behöver komma bort och slappna av och till den som är i behov av professionell behandling vid lindrigare skador och besvär med t ex ryggen, knä, nacken etc.

Denna hälsoreso- och träningsresa tar oss till Igalo hälsoinstitutet i Montenegro. Det är ett internationellt känt hälsocenter för sin framgångsrika behandling av klienter som besväras av reumatism, artros, kardiologi, neurologi, lungsjukdomar och ortopediska sjukdomar. Tack vare den naturliga kurativa gyttjan utvecklades Igalo till en av Europas största gyttje- kurorter. Institut Igalo, en unik kombination av hotell och hälso-rehabiliteringscenter, har ett individuellt medicinskt hälsoprogram för varje gäst, skapat med hjälp av icke-invasiva metoder och erfarenhet i användning av naturliga faktorer (kurativ gyttja, mineralvatten samt ett milt medelhavsklimat). Behandlingar innehåller, bland annat: hydro-, balneo-, elektro-, talassoterapi, individanpassade övningar och olika slags massage.

Igalo är vackert beläget vid Adriatiska havets kust i Montenegro så förutom alla välgörande behandlingar finns det varma havet bara några meter bort. Svenska Landstinget skickar patienterna dit så möjligheterna att få behandligarna betalda av svensk sjukvård kan undersökas. Prata med din läkare eller försäkringskassan då vi på Aktiva Dagar inte har behörighet att göra det åt dig.

7 Dagar fyllda med hälsa, träning, spa och kultur!

behandling av reumatism, träningsresor, sparesor

Denna kombination av en hälsoresa, träningsresa och kulturresa kommer att fylla våra dagar med lite av varje. Efter morgongymnastiken och en god frukost kommer vi att få våra individuella behandlingar för att sedan efter lunchen bege oss på en mer kulturorienterad resa. Vissa eftermiddagar kommer vi att spendera antingen ute till havs eller på besök till någon av UNESCO skyddade städer som ligger i området. De lediga dagarna kan du passa på att bada i havet eller boka någon extra behandling eller massage eller varför inte bara lata dig vid poolen. Exakt vad som ingår i paketet kan du se nedan:

• Flyg T/R från Köpenhamn eller Stockholm, andra flygplatser vid förfrågan.
• 8-nätters boende, del i dubbelrum och helpension på 4*** hotell
• Transfer från / till flygplatsen Dubrovnik
• Medicinsk hälsoundersökning
• 6-dagars friskvårdspaket med 2 individanpassad terapier per dag (elektro, gyttje, mineralvatten, undervattensmassage etc)
• 1 gruppaktivitet per dag: Utomhus morgongympa, simning, Tai Chi, Yoga, övningar i uppvärmd pool med mineralvatten
• Halvdags utflykt - Kotor
• Heldagsutflykt Dubrovnik
• Halvdagsutflykt Herceg Novi och Titos vila
• Båtutflykt till ön Mamula och Blåa Grottan

Enkelrumstillägg 110 kr /dag

Denna resa kan bokas året om, dock utan utflykter. Avresedatum 5-12 maj är avsedd för en gruppresa.

I priset ingår inte:
• Turistskatt och försäkring:
• 1,20 € per dag under perioden 

Hälso- spa och träningsresa i Montenegro

Inför resan

Inför denna hälsoresa "All inkl hälso- och sparesa, Montenegro" är det viktigt att vid den första undersökningen meddela läkaren om eventuella besvär du lider av eller medicin du använder. Viss personal pratar svenska och alla pratar engelska.
Bokningen bör göras senast 50 dagar innan önskad avresedatum och bekräftelsen skickas via mail inom 24 timmar. Vid extrema väderförhållanden eller annat vi inte kan styra över förbehåller vi oss rätten att återbetala resan eller att ändra datum med gästens godkännande. Betalningen görs till vårt bankgironummer 196-3818 senast tre bankdagar efter att bekräftelsen har kommit in eller 30 dagar innan avresan. Vi följer svenska resegarantilagen. 

Montenegro är inte medlem i EU och därmed gäller inte det svenska försäkringskortet. Vänligen se över din försäkring. För extra reseförsäkring se länken nedan. Valutan i landet är Euro och är den enda godkända betalningsvalutan. Kort går bra att använda på de flesta ställen.

Om det är något mer du undrar över så känn dig alltid varm välkommen att kontakta oss. Vi finns alltid tillgänliga för frågor och hjälp vid behov.