Skidresor

Vill du åka skidor i en av Europas bästa backar? I Bosnien och Hercegovina finns två välkända fjäll, Bjelasnica och Jahorina som omsluter huvudstaden Sarajevo. Här finns backar som passar alla oavsett nivå. Även tillgång till skidskola och hälsocenter för de som vill ta det lite lugnare. Fina fjällområden hittar vi även i Serbien och Slovenien. Meddela oss gärna vart du vill åka och i vilken period så hjälper vi dig att hitta passande lösningar. Allt för att du ska uppleva riktig äventyr! Nedan hittar du några av våra färdiga paket.

Skidåkning i Serbien

För skidåkning i Serbien rekommenderar vi Kopaonik och Zlatibor. Vi har samarbete med några skidcenter och bokar gärna dessa vid förfrågan. Vi har valt ut ett paket lämplig för barnfamiljer eller de som vill ta det lugnt i backarna. Vänligen se paketerbjudandet nedan. För mer infomation vänligen skicka en förfråga till oss. Vi arrangerar gärna din resa från början till slut.

Skidåkning i Bosnien och Hercegovina

Bosnien och Hercegovina är kända för Dinariska Alpar som omsluter huvudstaden Sarajevo. Här har Olympiska spel ägt rum 1984 och anläggningen är i bruk än idag. Det är fortfarande billigt att ta skidskola där eller dagsturer. Är du intresserad av skidåkning i Bosnien och Hercegovina är du varmt välkommen att kontakta oss eller boka direkt via länkarna nedan. Trevlig semester!

skidresor, resa till Bosnien, åka skidor i Bosnien

Skidresa till Bosnien och Hercegovina

Bosnien och Hercegovinas fjällområde Jahorina och Bjelasnica bjuder på skidåkning i världsklass. Över 20 km skidbackar för slalom, snowbording många backar för stora och små hittar vi här. Det finns 8 skidlift och 6 linbanor. Vi bor nära skidbanor och i närheten av många barer och restauranger att krypa och värma sig i.

Reslängd: 8 dagar/7 nätter eller enligt önskemål

Avresa: dec-mars enligt önskemål

Resans pris: från 10.500 kr inkl flyg Köpenhamn eller Stockholm, övriga flygplatser vid förfrågan, boende i dubbelrum 3 ***, transfer T/R flygplats.

Sista anmälningsdatum: 90 dagar innan önskad avresedatum

Läs mer
Skidresor ,åka skidor i Serbien, billiga skidresor

Skidresa till Serbien

Skidresa till Serbiens kända skidort Kopaonik som ligger i centrala Serbien. Högsta topp ligger på 2017 möh. Området har 25 skilift och många små backar för stora och små.

Reslängd: 8 dagar/ 7 nätter.

Avresa: dec-mars, enligt önskemål

Resans pris: från 10.500 kr, inkl flyg, boende 3*** i dubbelrum, frukost och middag, transfer T/R flygplats Köpenhamn eller Stockholm, övriga flygplatser vid förfrågan.

Sista anmälningsdatum: 90 dagar innan önskad avresedatum

Läs mer & boka