Triathloncamp i Kroatien där vi får träna med världskända triathlonstjärnor. Vi tränar och umgås samt avslutar denna triathlonvecka med en riktigt triathlontävling "Marco Polo Challenge i Korcula 2018"! En vecka för triathlonälskare.

Triathloncamp i Kroatien

Avresa: denna resa arrangeras inte under coronapandemin

Resans pris: 13.900 kr minst 8 anmälda. Boende i tvåbäddsrum 4**** hotell Marco Polo, frukost och middag, flyg T/R Stockholm/Göteborg/Köpenhamn, transfer T/R flygplats i Kroatien, tränare, cykel.

Sista anmälningsdatum: denna resa arrangeras inte under coronapandemin

Boka resa - ej möjligt

Triathloncamp i Kroatien

Triathloncamp i Kroatien för både nybörjade som avancerade triathleter med avslutande triathlontävling "Marco Polo Challenge i Korcula 2018". En vecka för triathlonälskare! Våra tränare är inte minst flermedaljsvinnarna Nevenka Cuk och Mijo Bebic. Glöm inte våtdräkt och cykelskor.

Dag 1 - Triathloncamp på Korcula ankomst

triathlonträning i Kroatien, triathlonvecka

Vi  anländer till Splits flygplats där vi blir mottagna av våra personliga tränare för att ta oss vidare till vår triathloncamp på ön Korcula. Korcula ligger vackert beläget i det Adriatiska havet med en rik historia och vacker natur. Resan tar ca 3 timmar inkl båtturen. Idag kommer vi att lära känna våra personliga tränare som kommer att vara med oss under denna triathlonvecka i Kroatien. På Korcula hålls det varje år en internationell triathlontävling som även vi i år kommer att få vara del av. Vi blir inkvarterade på ett 4**** hotell Marco Polo, precis vid stranden där vi efter incheckningen kommer att njuta av en gemensam middag. Middag serveras som buffé med flera valmöjligheter. Våra triathlontränare Nevenka och Mija kommer att vara med oss och introducerar veckan framför oss.  

Dag 2 - Triathlon simning och löpning

triathlonträning simning, triathlondisciplin simning

Dagen startar kl 08.30 med simning i simbassängen med vår triathlonstjärna Nevenka som har vunnit flera första platser i både nationella och internationela triathlontävlingar. Efter träningen finns det utrymme för egen tid och lunch på någon av de många restauranger i närheten eller på vårt hotell. Under hela triathloncamp veckan kommer träningen att anpassas utifrån din individuella förmåga så att var och en får det mesta utav denna träningsvecka. 
Kl 16.00 startar vi med intervallöpning (10-15*500m 2.30/3 min)
Kl 18.00 pilates
Gemensam middag på hotellet.

Dag 3 - Triathlonträning cykling, löpning, simning

triathlonträning cykling, triathloncamp 2018, triathlonresor

Dagens triathlonutmaning har vi på cykel under ledning av triathlon flermedaljsvinnaren Mijo. Båda våra tränare ger oss tips och inspiration om vår träning, förberedelser, kost och andra nyttigheter som vi alltid kommer att ha med oss i bagaget.
08:30 startar vi dagens triathlonträning cykling på en 60 km lång runda samt 5 km löpning.
16:00 simning i bassäng eller havet
18:00 styrketräning på gymmet

Dag 4 - Triathlonträning simning, löpning

triathlon löpning, triathlonträning simning, triathloncamp2018

Idag kommer våra tränare att vara med oss i flera olika triathlondiscipliner. Var och en kommer att själv kunna avgöra hur mycket och hur intensivt det får vara.
08:30 simning i bassängen
16:00 löpning (8/11/14/17 km)
18:00 pilates

Dag 5 - Triatholn cykling och simning

träningsresor till Kroatien, triathlon i Kroatien

Idag lägger vi mer fokus på cykling och simning och för de som vill utmana sig lite extra kommer den möjligheten att erbjudas. Vi tar med oss våra cyklar och startar morgonen med en lång runda runt om på Korcula. På vägen kommer vi att uppleva även en del av Korculas vackra natur och kultur.
08:30 60-70 km cykling "push and spin" + extra för de som vill
16:00 simning i öppet hav eller bassäng
18:00 styrketräning på gymmet

Dag 6 - Träning fokus på löpning och simning

löpning, simning, träna inför triathlon

Idag är den stora dagen inför veckans triathloncamp på Korcula 2018. Vi kommer att få extra tips om morgondagens utmaning och kan ställa upp i tävlingen antingen som grupp eller individuellt. Vid denna tävling kommer det triathlonutövare från hela världen men ingen har haft våra triathlonstjärnor som coacher. För de som inte vill vara med i tävlingen kommer det finnas möjlighet till vanliga träningspass.
08:30 simning i öppet hav (16-21 grader) eller bassäng
16:00 löpning (10/15/20 km)
18:00 Pilates

Dag 7 - Tävling, Triathloncamp Korcula 2018

triathlontävling, träning inför triathlon

Triathloncamp "Marco Polo Challenge i Korcula 2018" är det dags för idag. Dagen vi alla länge har väntat på. Vi förbereder oss och för de som vill tävla går tävlingen av stapel runt 09:00. Det finns olympisk triathlon, sprint triatholn och staffet sprint triathlon. Deltagaravgiften betalas på plats för de disciplin tävlande vill delta i. Avgifterna varierar för de som har licens och de som inte har. Priserna per del är från 20 euro/del. För de som inte vill tävla kommer vi att starta kl 08:30 med träningsprogram som övriga dagar (cykling, simning, löpning). Tiderna kommer vara samma som övriga dagar. Det finns även möjlighet att bara vara med i humanitär löpning 10 km i syfte att främja god hälsa, avgift 7 euro.  
All info om tävlingen och reglerna kommer vi få på plats av våra tränare. Via länken finner du mer information från organisatören. http://www.tksplit.hr/2018/korcula/00_korc_onatjecanju-eng.php#onatjecanju

Lycka till Sverige, visa vad vi går för!

Dag 8 - Hemresa

träningsresa triathlon

Efter frukosten beger vi oss mot fastlandet med båten och till vårt flyg. Alla flygdetaljer kommer efter bokningstillfället. Vi tackar våra värdar för denna gång och hoppas har med oss våra medaljer runt halsen.

Inför resan

Resan genomförs när minimum antal deltagare är uppnått dvs 8 anmälda. Bokningen behöver komma oss tillhanda senast den sista anmälningsdatum. Vid senare anmälningar finns det risk att priset kan ändras. Vi behöver ha ditt fullständiga namn så som det är stavat i passet samt storlek på cykeln.

Betalningsvillkor:
30 % av beloppet skall vara Aktiva Dagar tillhanda inom 14 dagar efter bokningen och är inte återbetalningsbar. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast 30 dagar innan avresa. Ifall arrangören avbokar resan återbetalas hela beloppet inkl anmälningsavgiften på 30 %. Deltagaravgiften för tävlingen ingår inte i priset utan betalas på plats till de grenar tävlande vill delta i. Avgiften ligger på ca 25 euro/del.

I Kroatien:
Valutan i Kroatien heter kuna och kan växlas i Sverige. Det finns bankomater på Korcula för de som vill och även kortbetalningar är accepterade. Vi rekommenderar att dricka vatten på flaska. Då vi befinner oss inom EU gäller den svenska försäkringskortet. Om extra reseskydd vill tecknas kan vi rekommendera ERV.
Våra tränare är utbildade inom första hjälpen och en följebil finns alltid med på våra cykelrundor.

Övriga upplysningar:
Vi förbehåller oss rätten av avboka eller ändra i programmet vid sådana extrema förhållanden vi inte kan styra över såsom oväder, naturkatastrofer etc. Vi förbehåller oss rätten för eventuella tryckfel eller ändringar i priset vi måste göra på grund av valutakursen.

Bra att ha med:
Våtdräkt då det fortfarande är kallt i vattnet (16-21 grader) samt cykelskor. Kamera, solkräm och träningskläder samt ett pass giltigt längre än 6 månader.

korcula triathlon
tävla i simning triathlon
triathlon löpning
tävla i triathlon cykling