Om oss

Aktiva Dagar är en resebyrå för den aktive resenären som vill åka till platser som få har varit på. Vi tar dig till vackra och häpnadsväckande platser i Sydeuropa där varje dag bjuder på en ny äventyr. Våra temaresor tar dig till Sydeuropas okända pärlor, i området för många mer känd som forna Jugoslavien. Vårt syfte är att visa våra resenärer det lokala levadssättet och samtidigt njuta av naturen och de kulinariska specialiteter i traken. Närmare en ny kultur och natur än så, kan man inte komma. För att kunna uppfylla detta har vi valt att samarbeta med lokala reseguider som tar hand om dig under turen och samtidigt berättar historier och vanor om och i området. På vissa turer bor vi hos lokalbefolkningen eller på ett kloster. Aktiva resor är resor för både kropp och själ.

Aktiva dagar startades av mig som är född och uppväxen i Bosnien och Hercegovina, en natur- och äventyrsälskare. Jag har personligen rest genom alla dessa länder och upplevt en natur utan dess like. Nu vill jag gärna bjuda alla andra aktiva resenärer att få en del av denna vackra del av Sydeuropa. Om någon känner ett viss oro eller rädsla att åka till dessa trakter pga det gångna kriget så kan jag försäkra er att det är lungt och tryggt att resa dit. Självklart finns det i vissa delar av området fortfarande ruiner och skadorna efter det gångna kriget men det hör till deras historia likaså som många andra historiska platser som har bevarats efter de andra krig som området har varit utsatt för. För att underlätta för alla nyfikna och resesugna har jag startat detta företag som ska kännas som en trygg och säker partner för din nästa upptäcktsresa.

Skulle det uppstå frågor så finns jag alltid tillgänglig på telefon, mail eller facebook. Känn dig alltid välkommen att kontakta mig ifall du har några frågor beträffande turerna eller av ren nyfikenhet om dessa länder. Aktiva Dagar ser fram emot vår resa tillsammans.

Varma hälsningar,
Nedeljka Micic

Kontaktuppgifter