Yogaresa för alla sinne! Hitta ditt drömställe vid Adriatiska havet

Reslängd: 8 dagar/7 nätter

Avresa 2019: 15-22 juni

Resans pris: 13.900 kr, boende 2/3 bäddrum inkl vegetarisk frukost och middag, transfer T/R flygplatsen, flyg fr Stockholm/Köpenhamn, yogainstruktör, utflykter och workshops. Tillägg för enkelrum 130 kr/dag.

Sista anmälningsdagen: 1 mars 2019.

Boka Resan

Yogaresa inkl utflykter och boende vid Adriatiska havet

Yogaresor, yoga utomlands, gruppresa yoga, yoga vid havet

Denna yogaresa är speciellt utformad för yogaälskare som vill njuta av fridfulla stunder vid stranden samt utöva yogalektioner med havets brus i bakgrunden. Den lämpar sig till alla både de som utövar yoga till vardags och de som är nybörjare. Vår yogainstruktör är certifierad yogalärare och har utövat yoga i över 10 år.
Vi åker till en liten ö, Ciovo, utanför staden Split i Kroatien där vi bor på en yogaanläggning omgiven av olivträd och ekologiska grönsaksodlingar. Anläggningnen har små lägenheter där vi bor antingen två eller tre i varje. Vår värd kommer att servera oss frukost och middag gjorda på ekologiska och närodlade grönsaker som smakar sol och värme. Under veckans gång kommer vi att göra små utflykter och ha workshops i hur att själv göra ekologisk tvål och salva samt blir avslöjade honungens hemligheter och dess välgörande effekter på vår hälsa.  Med andra ord detta blir en vecka där alla sinnen får njuta för fullt medan vår kropp fylls på med ny energi och nya krafter.

Vår yogaresa i Kroatien erbjuder

åka på yogaresa

• Upphämtning på flygplatsen av vår värd och transfer till vår yogaanläggning
• 7 nätters boende på vår yogaanläggning (2/3 bäddsrum med utrustad kök och egen toalett/dusch)
• Vegetariansk mat frukost och middag
• Yogaträning 2 gånger om dagen
• Vandring på ön, ca 2 timmar
• Utflykt med guidad tur till staden Split 4-5 timmar
• Workshop i ekologisk tvål- och salvatillverking samt det egentillverkade produkten att ta med, ca 2 timmar
• Workshop i honungens hemligheter och föreläsning om hur honung påverkar vår kropp, ca 1,5 timmar

Mer om yogaläraren och dess tekniker

yoga i Kroatien

Yogainstruktören Åsa är utbildad och erfaren yogalärare. Hon förmedlar är den yoga som får dig att hitta din inre vishet och intuition. Livsyoga handlar om att möta sig själv precis där du är, att acceptera dig själv och bli mer lyhörd för vad du verkligen vill och behöver för att växa och utvecklas som människa. Yogapassen är uppbyggda för att lyfta upp energi genom kroppen och hitta din inre ro. 

Inför Resan

Bokningen av "Yogaresan i Kroatien" bör göras senast 1 mars 2019 och bekräftelsen skickas via mail inom 24 timmar. Resan genomförs när minst antal deltagare finns dvs 9 st. Vid extrema väderförhållanden eller annat vi inte kan styra över förbehåller vi oss rätten att ställa in resan eller att ändra datum samt ändra i programmet. Betalningen görs till vårt bankgironummer 196-3818. Anmälningsavgiften är 30 % av resan och skall betalas inom 15 dagar och är inte återbetalningsbar. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast 60 dagar innan önskad avresa. Avbokningen inom 60 dagar innan avresa är inte återbetalningsbar från vår sida. Vid tillfällen då arrangören ställer in resan återbetalas hela avgiften. Vi följer den svenska resegarantilagen. 

Kroatien är medlem i EU och därmed gäller den svenska försäkringskortet. Vid önskemål kan extra försäkring tecknas via Europeiska.

Valutan i landet är Kroatiska Kuna och är den enda godkända betalningsvalutan. Kort går bra att använda på de flesta ställen. På ön finns begränade möjligheter till uttag därför rekommenderas att ha lite kontanter.

Giltigt pass är nödvändigt att ha med sig. Inga specifika vaccinationer behövs. På plats finns yogamattor.
Vi finns alltid tillgänliga för frågor och hjälp vid behov. Vi reserverar oss för tryckfel.

Yogastudio